Buitenschoolse opvang Zeist: Griffel

 1. Eigen lokaal

  BSO Griffel heeft in het schoolgebouw De Griffel een eigen lokaal. Ook maken zij gebruik van het speellokaal van school.

 2. Thema’s

  Gedurende het jaar wordt er gewerkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Binnen de thema’s worden er activiteiten aangeboden op het gebied van bewegen, spel en creativiteit.

 3. Kleinschalig

  Bij BSO Griffel worden maximaal 40 kinderen per dag opgevangen.

 4. Activiteitenaanbod op leeftijd

  Zowel door de medewerkers zelf als door externen wordt een gevarieerd aanbod gegeven van koken tot sporten tot knutselen. Iedereen komt aan bod. Er is voor elke vakantie een activiteitenprogramma gemaakt.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Griffel?

BSO Griffel ligt in Zeist West, vlakbij De Clomp en naast basisscholen De Sluis en De Koppel. Griffel is gevestigd in basisschool De Griffel en heeft 2 eigen lokalen. Vanuit Utrecht rijdt u snel en makkelijk via de N237 of via Bunnik naar BSO Griffel.

Wat biedt BSO Griffel?

Deze BSO is een rustige, veilig en huiselijke plek waar kinderen zich snel thuis voelen. Er worden dagelijks spelactiviteiten aangeboden voor buiten of in de speelzaal. De buitenspeelplaats grenst aan het BSO lokaal. Knutselen, sporten, kleuren, uitrusten, muziek maken; het kan allemaal bij BSO Griffel. In de vakanties worden er activiteiten aangeboden binnen verschillende thema’s.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Griffel biedt opvang aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.30 uur tot aanvang scholen. De kinderen worden door de pedagogisch medewerker naar school gebracht (loopafstand) of de taxi brengt hen naar school. De pedagogisch medewerker zorgt voor een overdracht naar de leerkracht.

De kinderen van basisscholen De Griffel, Al Amana, De Sluis kunnen op VSO Griffel terecht.

Scholen

De kinderen van school De Griffel kunnen op BSO Griffel terecht. Er zijn ook enkele plaatsen beschikbaar voor kinderen van de scholen de Sluis, Al Amana en Griffensteyn.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  De Clomp 20-02
  3704 KC Zeist
  Tel. 030 – 760 00 05
  LRK 126943795

  Maandag
  14:45 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Hans Merkestijn
  clustermanager
  tel. 06 - 130 644 79
  h.merkestijn@kindenco.nl
  Bo Stuivenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 110 779 04
  b.stuivenberg@kindenco.nl