Buitenschoolse opvang Zeist: Kerckebosch

 1. Bosrijke en avontuurlijke omgeving

  De BSO ligt in een bosrijke omgeving waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

 2. Huiselijke en toegankelijke sfeer

  De kinderen van BSO Kerckebosch worden in een gezellige ruimte opgevangen. In deze ruimte zijn er diverse hoekjes gecreëerd voor verschillende activiteiten.

 3. Gevestigd in de Brede School

  BSO Kerckebosch maakt deel uit van Brede School Kerckebosch waarin de Damiaanschool en Montessorischool en KMN Kind & Co zich gaan huisvesten. Naast BSO biedt KMN Kind & Co ook dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar.

 4. Activiteiten

  Iedere dag worden er uitdagende activiteiten aan de BSO-kinderen aangeboden. Dit kunnen sport-, spel- en creatieve activiteiten zijn.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Kerckebosch?

BSO Kerckebosch is gevestigd in Brede School Kerckebosch. Naast de BSO, hebben wij ook een kinderdagverblijf en een peutergroep in het zelfde pand. Naast de opvang is ook de Damiaan Kerckebosch school en de Montessorischool Kerckebosch gevestigd in de Brede School.

Wat biedt BSO Kerckebosch?

BSO Kerckebosch heeft binnen de Brede School de centrale hal ter beschikking waarin hoekjes zijn gecreëerd voor diverse activiteiten voor kinderen in verschillende leeftijden.  Naast centrale hal, kunnen de BSO kinderen ook nog gebruikmaken van de ruimte waarin de peutergroep gevestigd is. De kinderen spelen van 4 tot 12 jaar in verticale groepen. Voor alle kinderen is er de mogelijkheid verschillende activiteiten te doen, zoals knutselen, bouwen, toneelspelen en spelletjes spelen. Deze activiteiten kunnen de kinderen gezamenlijk doen maar de activiteiten worden ook wel leeftijdsgericht aangeboden. Op BSO Kerckebosch heerst een toegankelijke, huiselijke sfeer, waardoor u en uw kind zich snel thuis zal voelen. Buiten heeft de BSO een grote buitenruimte tot zijn beschikking. Aangrenzend aan de buitenruimte van de Brede School, is er een algemene speelruimte met klimtoestellen, daar maken onze BSO-kinderen ook graag gebruik van.  Uiteraard biedt het nabij gelegen bos volop mogelijkheden!

Scholen

De kinderen van de Damiaanschool Kerckebosch en Montessori Kerckebosch zijn van harte welkom op BSO Kerckebosch.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Graaf Lodewijklaan 1
  3708 DM Zeist
  Tel. 030 – 691 74 57
  LRK 153765690  

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mieke van Breukelen
  clustermanager
  tel. 06 - 130 651 48
  m.vanbreukelen@kindenco.nl
  Jolanda Kappelhof
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 100 342 98
  j.kappelhof@kindencoludens.nl
  Janine Kok
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 786 64
  j.kok@kindenco.nl