Kinderdagverblijf IJsselstein: Achterveld

 1. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 2. Gymles

  Eén ochtend per week maken we gebruik van de gymzaal, waar de kinderen vanaf 1,5 jaar gymles krijgen door Monkey Moves.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf (KDV) Achterveld?

Kinderdagverblijf Achterveld ligt in IJsselstein in de wijk Achterveld. Het kinderdagverblijf is gevestigd in hetzelfde pand als basisschool De Trekvogel samen met BSO Achterveld. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wat biedt kinderdagverblijf Achterveld?

Kinderdagverblijf Achterveld biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar in één verticale groep. Het kinderdagverblijf heeft een eigen groepsruimte. De ruimte heeft een L-vorm met aan één kant inrichting voor baby’s en dreumesen en aan de andere kant inrichting voor de peuters. De ruimte is licht en ruimtelijk. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we een eigen buitenspeelterrein waar de kinderen veilig kunnen ontdekken, met voor de oudere kinderen een zandbak en een glijbaan. Ook hebben we een atelier om lekker in de knutselen. Eén ochtend per week maken we gebruik van de gymzaal, waar de kinderen vanaf 1,5 jaar gymles krijgen door Monkey Moves.

Er wordt gewerkt met de erkende methode Uk & Puk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. Iedere 6 weken wordt er gewerkt aan een nieuw thema. Binnen dit thema worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. We doen spelletjes, knutselen, zingen liedjes, lezen voor, tekenen, koken en spelen natuurlijk lekker buiten. Af en toe maken we ook een leuk uitje: bijvoorbeeld naar de dieren of de moestuin in de buurt. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Heemradenlaan 28
  3401 GX IJsselstein
  Tel. 06 – 822 609 41
  LRK: 215009344

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Chantal Zwaan
  clustermanager
  tel. 06 - 822 684 31
  c.zwaan@kindenco.nl
  Anoek Mul
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 822 700 36
  a.mul@kindenco.nl