Kinderdagverblijf IJsselstein: Schoolwoningen

 1. Eigen buitenspeelterrein

  Het kinderdagverblijf heeft een eigen buitenspeelterrein waar de kinderen veilig kunnen ontdekken. Voor de grotere kinderen is er ook een kleine trampoline en een zandbak.

 2. Methode Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Schoolwoningen?

Kinderdagverblijf Schoolwoningen ligt in IJsselstein in de wijk Zenderpark. Het kinderdagverblijf is gevestigd in basisschool De Ark, samen met BSO Schoolwoningen en twee peutergroepen. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wat biedt kinderdagverblijf Schoolwoningen?

Kinderdagverblijf Schoolwoningen biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar in één verticale groep. Het kinderdagverblijf heeft een eigen groepsruimte. De groepsruimte is licht en ruimtelijk ingericht met verschillende speelhoeken. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we een eigen buitenspeelterrein waar de kinderen veilig kunnen ontdekken. Voor de wat grotere kinderen is er ook een kleine trampoline en een zandbak.

Er wordt gewerkt met de erkende methode Uk & Puk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. Iedere 6 weken wordt er gewerkt aan een nieuw thema. Binnen dit thema worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. We doen spelletjes, knutselen, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Af en toe maken we ook een leuk uitje: bijvoorbeeld naar de dieren in de buurt. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Aalbersestraat 2-4
  3404 JS IJsselstein
  Tel. 06 – 829 440 39
  LRK: 102925057

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Chantal Zwaan
  clustermanager
  tel. 06 - 822 684 31
  c.zwaan@kindenco.nl
  Anoek Mul
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 822 700 36
  a.mul@kindenco.nl