Gastouder Valkenswaard: Kids daycare Kerkakkers

GO  Linda Cleven

Naam: Linda Cleven
Gezin: Samenwonend (zoontje Jason – geb. 11-11-2015)
Woonplaats: Valkenswaard
Wijk: 
Huisdier: Hond

Gastouderopvang

In het jaar 2000 ben ik begonnen als peuterleidster bij een locatie van “Stichting Peuterspeelzalen Eindhoven” Dat heb ik jaren met veel plezier en passie gedaan.

Omdat ik sinds kort zelf moeder ben geworden wil ik mijn diensten als gastouder en ervaring als peuterleidster vanuit huis aanbieden en ben daarom pas gestart als gastouder. De naam van mijn locatie is “Kids daycare Kerkakkers”.  Graag wil ik de kinderen een stabiel, veilig, huiselijk en warm gevoel bieden.

De gastouderbureau’s waarbij ik ben aangesloten zien erop toe dat de kwaliteit van mijn opvang gewaarborgd blijft. Het pedagogisch beleid van hun is de basis van waaruit ik werk.  Derhalve draag ik bij aan een goede en gezonde ontwikkeling van uw kind in een veilige en gezonde omgeving.

Door het geven van de 4 “R ’s” (Rust, Reinheid,  Regelmaat en Ritme) op de groep, kinderen zich al snel “thuis” voelen. Het geeft ze een gevoel van geborgenheid en warmte. Als kind mag je zijn wie je bent. Ieder kindje krijgt individuele aandacht en zorg die het nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen.
Ieder kind is bijzonder en uniek!

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur (tijden en opvang in het weekend in overleg)
Leeftijd: Kinderen van 0 tot 12 jaar
Opvanglocatie: Bij gastouder

Extra’s
Tijdens de opvangdag stuur ik zo af en toe een foto via de app naar de ouders toe. Zo blijft u op de hoogte van wat uw kind meemaakt!

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau