Gastouder Prinsenbeek: Gastouderopvang UkkePuck

Mieke Boerman

Naam: Mieke Boerman-Poppelaars
Gezin:  Gehuwd – 1 dochter Puck (2012)
Woonplaats:  Prinsenbeek
Wijk:  De Neel

Gastouderopvang UkkePuck

Na bijna 10 jaar voor verschillende kinderopvangorganisaties gewerkt te hebben, en een tijdje fulltime moeder te zijn geweest, ontstond het idee om gastouderopvang aan huis te gaan doen. In januari 2013 is Gastouderopvang UkkePuck van start gegaan. De kindjes worden dus bij mij thuis opgevangen.

Gastouderopvang UkkePuck biedt een kleinschalige, huiselijke vorm van kinderopvang dicht bij huis voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Voor ouders die ’een 2e (t)huis’ voor hun kind belangrijk vinden, is het de ideale oplossing.  Maar natuurlijk zijn andere opties altijd bespreekbaar en kunnen we zien of we er samen uit kunnen komen.

Rondom onze woning zijn mogelijkheden genoeg om lekker buiten te spelen, te wandelen, aardbeitjes te halen bij de boer, te picknicken, de eendjes te voeren of gewoon even lekker uit te waaien, te knutselen, liedjes te zingen, noem maar op, gewoon gezellig.

De kleinschalige vorm en de huiselijke sfeer van de opvang zorgt ervoor dat uw kind er zich vertrouwd en thuis voelt waardoor een goede emotionele band tussen uw kind en de gastouder gewaarborgd wordt.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Weekdagen behalve woensdag van 07:00 tot ± 18:00 uur
Leeftijd: 0-4 jaar
Opvanglocatie:  Woning gastouder

Extra’s
Flexibele opvang in overleg tegen ander uurtarief.
Voor kinderen tot 1 jaar en voor kinderen die speciale voeding gebruiken dient de vraagouder zelf voor (fles)voeding te zorgen. Een warme maaltijd is eventueel ook mogelijk tegen een meerprijs van €2,00 per keer.
De vraagouder dient zelf voor voldoende luiers of luierbroekjes, ondergoed en reservekleding te zorgen

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau