Gastouder Goirle: Sandra Hesselberth-In ‘t Veld

Logo Sandra Hesselberth gastouder

Naam: Sandra Hesselberth-In ‘t Veld
Gezin: getrouwd (1 zoon thuiswonend)
Woonplaats: Goirle
Wijk: De Groote Akkers
Huisdieren: Hondje

Gastouderopvang

Ik stel mij graag even voor! Ik ben Sandra, 48 jaar oud en ik woon samen met mijn man, en zoon van 21 en onze kleine boomer hondje in de wijk De Grote Akkers in Goirle. Mijn woning ligt aan een rustig hofje zonder verkeer voor de deur maar ook met een heerlijk speeltuintje. Ik loop vanuit mijn voordeur met de kinderen gelijk een speelveldje op. Ook gaan we veel wandelen naar de speeltuinen in de buurt. Ik ben al ruim 10 jaar gastouder en doe dit met veel enthousiasme, liefde en plezier. Naast vaste tijden voor drinken en eten pas ik mijn schema volledig aan de kinderen. Zij zijn vrij om te spelen of te rusten wanneer ze dat zelf aan geven. Als de kinderen het maar fijn hebben!

Opvangaanbod gastouder
Geopend maandag t/m woensdag van ± 06:30 uur tot 18:00 uur (alles in overleg)
Donderdag geopend van ± 06:30 uur tot 13:00 uur (alles in overleg)

Leeftijd: 0 t/m 4 jaar (BSO alleen in overleg)
Opvanglocatie:  woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau