Gastouder Gilze: Joze Timmermans

Kind & Zo - Joze Timmermans

Naam: Joze Timmermans
Gezin: Getrouwd
Woonplaats: Gilze
Wijk: –
Huisdier: 

Gastouderopvang
Kinderen zijn van harte welkom tot het jongste kindje van een gezin 4 jaar wordt, dus ook buitenschoolse opvang voor oudere broertjes en/of zusjes.
Er is een gezellige speelkamer waar van alles te vinden is om fijn te spelen en te knutselen, spelletjes voor groot en klein. Kortom alles wat kinderen nodig hebben om fijn bezig te zijn en zich te ontwikkelen. Verder meerdere af te sluiten speelplaatsjes met autootjes, karretjes, glijbanen, schommels en een trampoline. Zo komen de kinderen zeker iedere dag buiten om een frisse neus te halen.
In de woonkeuken eten we allemaal samen aan een grote tafel. Rond 10 uur vers fruit en een sapje. Om 12 uur boterhammetjes met melk. Rond 15 uur als de grotere kindjes uit school zijn een kopje thee, sap of chocolademelk met een koekje en/of een snoepje.  Als het warm is ook wel eens een ijsje.  In overleg met de ouders kunnen de kinderen om 17.30 uur ook een warme maaltijd mee-eten en een toetje.
Ik vind het fijn om kinderen om me heen te hebben. Met hen ben ik graag creatief  bezig. Knutselen, verven, kleien niets is te gek. We zaaien  zelf  bloemetjes en fruit, we plukken aardbeien, tomaatjes en druifjes uit eigen tuin.  In de winter voeren we de vogels.
Ik vind het belangrijk de kinderen te leren respect te hebben voor alles wat groeit en bloeit en natuurlijk ook voor elkaar. Verder vind ik hygiëne een belangrijk gegeven waar ik zeker goed op let.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag t/m vrijdag, van 7 uur tot 19 uur (andere uren in overleg).
Leeftijd: 0 tot 13 jaar.
Opvanglocatie: woning gastouder.

Extra’s
Het uurtarief is inclusief voeding en versnaperingen, met uitzondering van baby en speciale voeding.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau