Gastouder Breda: Nadia van Bezouw

Gastouder Nadia

Naam: Nadia van Bezouw
Gezin: Samenwonend – 2 zonen (15-6-2015 en 9-7-2019)
Woonplaats: Breda
Wijk: Hoge Vugt
Huisdieren: Konijn

Gastouderopvang

Mijn naam is Nadia, ik woon samen met Kevin en onze zoontjes Keano (2015) en Liam (2019) in een gezellige woning in de Hoge Vugt. Wij wonen in een kindvriendelijke wijk Breda Noord waar wij beschikken over vele speeltuinen en natuur. Daarnaast is er een kinderboerderij en een winkelcentrum gelegen in de wijk.
Als dochter van een gastouder had ik als jong meisje al de droom om als gastouder te gaan werken, en nu is mijn droom werkelijkheid geworden. Naast gastouder ben ik ook gymnastiekleidster.

Het belangrijkste doel van onze opvang is dat de kinderen zich thuis en veilig voelen. Alle kinderen hebben hun eigen ontwikkeling en ik sluit mij hierop aan. D.m.v. thema gericht werken besteed ik aandacht aan de ontwikkeling en groei van de kinderen. Ik werk met het VVE programma KIKI.

De opvang vindt plaatst in onze eigen woning, het doel is dan ook de kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer. Ik probeer zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van ouders en kinderen te voldoen. Slapen doen de kinderen in hun eigen kamertje, voorzien van ledikantjes, een commode en een babyfoon.

Beneden is er verschillend speelgoed voor diverse leeftijden en een tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ieder kindje krijgt een mandje voor hun eigen spulletjes en een eigen schrift waar de overdracht in wordt geschreven.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Alle dagen van de week in overleg
Leeftijd: voorkeur 0-8 jaar (in overleg tot 12 jaar)
Opvanglocatie: Woning gastouder

Extra’s
Ik doe BSO opvang vanuit de J.F. Kennedy school in wijk de Hoge Vugt.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau