Gastouder Breda: Monique Smolders

Kind & Zo - Monique Smolders

Naam:  Monique Smolders
Gezin:  Moeder van 4 kinderen (3 uitwonend)
Woonplaats:  Breda
Wijk:  Hoge Vugt
Huisdier: Hondje Sammi, poes Guus

Gastouderopvang

Mijn naam is Monique, ben de trotse moeder van vier prachtige kinderen. Daarnaast ben ik oma van twee kleinkinderen.

Na vele jaren bij een kinderdagverblijf, vang ik nu kindjes liefdevol op in mijn eigen woning met gezellige (speel-)tuin.

Ik wil kinderen in de vooral een veilig thuisgevoel bieden. Met veel empathie en een flinke dosis geduld, liefde en aandacht.  Hoe veiliger en geborgen een kind zich voelt hoe beter het zich kan ontwikkelen. Voor mij hoort daar als vanzelfsprekend bij dat een kind een eigen ik mag hebben; ieder mensje is uniek, heeft een eigen karakter en ontwikkelt zich in haar/zijn eigen tempo.

Uw kind draait mee in mijn dagelijks leven. Bijvoorbeeld wandelingen maken met ons hondje Sammi, een boodschapje doen, maar ook gezellig knutselen, veel knuffelen en heel veel aandacht. Ik woon vlak bij de kinderboerderij, dus daar zullen wij ook zeker vaak te vinden zijn!

Uw kind is welkom op weekdagen van 7:00 tot 18:30 uur. Op woensdag ben ik gesloten.

Ik denk graag met ouders mee en opvanguren zijn in overleg aan te passen. Werkt u in (bijv.) de zorg dan bied ik ook graag meer flexibele opvang. Heeft u interesse in opvang voor u kind bij mij dan maak ik graag kennis met u.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen:  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. (Vanaf januari 2024 ben ik op woensdag gesloten)
Leeftijd:  0-13 jaar
Opvanglocatie:  woning gastouder

Extra’s
BSO opvang in overleg.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau