Gastouder Breda: Monique Smolders | Kind & Co

Gastouder Breda: Monique Smolders

Kind & Zo - Monique Smolders

Naam:  Monique Smolders
Gezin:  Moeder van 4 kinderen (2 uitwonend)
Woonplaats:  Breda
Wijk:  Hoge Vugt
Huisdier: Hondje Sammi, poes Angel en een konijntje

Gastouderopvang

Mijn naam is Monique, ben 48 jaar en de trotse moeder van vier prachtige kinderen in de leeftijd 27 tot 17 jaar (twee wonen er nog thuis en studeren en werken). Daarnaast ben ik oma van twee kleinkinderen.Vanaf 1989 heb ik al als gastouder gewerkt. De afgelopen 8 jaar heb ik het gastouderschap tijdelijk geruild om het een kinderdagverblijf, waar ik nu ook op woensdag en vrijdag blijf werken. Daarnaast wil ik heel graag mijn werk als gastouder weer uitoefenen.

Ik wil kinderen in de vooral een veilig thuisgevoel bieden. Met veel empathie en een flinke dosis geduld, liefde en aandacht.  Hoe veiliger en geborgen een kind zich voelt hoe beter het zich kan ontwikkelen. Voor mij hoort daar als vanzelfsprekend bij dat een kind een eigen ik mag hebben; ieder mensje is uniek, heeft een eigen karakter en ontwikkelt zich in haar/zijn eigen tempo.

Uw kind draait mee in mijn dagelijks leven. Bijvoorbeeld wandelingen maken met ons hondje Sammi, het konijn verzorgen, een boodschapje doen, maar ook gezellig knutselen, veel knuffelen en heel veel aandacht. Ik woon vlak bij de kinderboerderij, dus daar zullen wij ook zeker vaak te vinden zijn!

Uw kind is welkom op weekdagen van 7:00 tot 18 :30 uur.Ik denk graag met ouders mee en opvanguren zijn in overleg aan te passen, zo is bijv. opvang van uw kind incidenteel in het weekend ook mogelijk. Werkt u in (bijv.) de zorg dan bied ik ook graag meer flexibele opvang. Heeft u interesse in opvang voor u kind bij mij da n maak ik graag kennis met u.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen:   Op weekdagen (weekend opvang alleen in overleg )
Leeftijd:  0-13 jaar
Opvanglocatie:  woning gastouder

Extra’s
Voor BSO opvang : Ik woon vlak bij de BSO De Waterdonken, het Noorderlicht en De Fontijn in de wijk Hoge Vugt.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau