Gastouder Prinsenbeek: Bee Happy

Gastouder Carola Verhoeven - de Jongh

Naam:Carola Verhoeven – de Jongh
Gezin:Getrouwd met Ger, mama van Lou (4,5 jaar) en Juul (1,5 jaar)
Woonplaats:  Prinsenbeek
Wijk:  Vossenberg
Huisdier(en): Hondjes Freekie en Ollie en konijn Droppie

Gastouderopvang Bee Happy

Heb jij een kindje van 1,5 – 4 jaar (die niet meer slaapt in de ochtend), kom dan een kijkje nemen in mijn peuteropvang! De peuteropvang is in de ochtend geopend en de ochtenden worden gevuld met knutselen, buitenspelen, spelletjes spelen, vrij spelen, wandelen met de bolderkar en vooral heel veel plezier maken met elkaar. Daarnaast krijgt je kindje lekker boterhammetjes en wat te drinken voordat hij/zij wordt opgehaald.

Opvangaanbod gastouder
Op dit moment ben ik net gestart met dit concept, van hele dagen met kinderen van 0-4 jaar naar ochtenden met kinderen van 1,5-4 jaar. Er is dus nog voldoende plaats. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag, laat het mij dan vooral weten en dan kijken we samen of dit lukt. De peuterochtenden zijn op een vaste tijd van 08.30 tot 12.45 (inloop 08.30-08.45 /ophalen 12.30-12.45) en inclusief fruit, wat te drinken en boterhammen.

Extra’s
Ik heb een HBO pedagogiek diploma, vijf jaar ervaring als gastouder (daarvoor ook in de kinderopvang gewerkt) en ben momenteel bezig met een opleiding tot holistisch kindercoach welke in ik juni afrond.

 

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau