Gastouder Etten Leur: Andrea Brücken

IMG-20200206-WA0008

Naam: Andrea Brücken
Gezin:  Alleenstaand met volwassen kinderen
Woonplaats:  Etten Leur
Huisdier: 2 hondjes

Gastouderopvang
In deze gastouderopvang vang ik mijn gastkindjes op in een gezellig speelhuis achter bij mij in de tuin.
Ik ben een betrokken, flexibele gastouder en ben veel buiten met mijn kindjes. In de tuin staat een trampoline die beveiligd is, springen mag zeker, maar we doen het in overleg en uitkijken voor de kleintjes!

Ook zijn er fietsjes, trapauto’s, een speelhuisje en veel tafeltjes en stoeltjes om lekker mee te kunnen bouwen in de tuin.

Binnen lezen we samen boekjes, doen spelletjes die voor ieder kind geschikt zijn (blokken, kleuren, etc).
En als het maar even kan wandelen we in de buurt en kijken we naar de dieren in de omgeving en genieten van een frisse neus!

Ook voor eten en slapen heb ik een eigen ritme, maar de kindjes bepalen vaak zelf wat ze fijn vinden. Daar voel ik mij ook beter bij! Samen is het, en maken we het gezellig.

Opvangaanbod gastouder

Opvangdagen: ma di do vr
Leeftijd: 0 tot 4 jaar
Opvanglocatie:  In de woning van de gastouder en in haar speelhuis achter in de tuin.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau