Peutergroep Woerden: Bubbels | Kind & Co

Peutergroep Woerden: Bubbels

 1. Makkelijk bereikbaar
 2. Eigen afgebakende, knusse buitenruimte
 3. Kleinschalige peutergroep
 4. Inpandig in school
 5. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 6. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep Bubbels?

Peutergroep Bubbels ligt in de nieuwbouwwijk Snel en Polanen (oftewel Waterrijk) in Woerden. Het is gehuisvest in de Margrietschool aan Alpenstraat 3.

Wat biedt peutergroep Bubbels?

In peutergroep Bubbels is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind en wordt gewerkt met de Uk & Puk methode. Er worden veel activiteiten aangeboden voor de kinderen, en de peuters worden voorbereid op de basisschool. De activiteiten variëren van dans en muziek, boekjes lezen samen met de pedagogisch medewerker, taalstimuleringsactiviteiten, bouwen, sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Eenmaal per jaar organiseren we in samenwerking met de oudercommissie een ouderavond waarin we een inhoudelijk thema behandelen dat voor ouders interessant is. De peutergroep is kleinschalig en huiselijk.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Alpenstraat 3
3446 DR Woerden
Tel. 0348 – 76 00 04 
LRK 347489989

Woensdag
08:30 tot 13:30 uur
Donderdag
08:30 tot 13:30 uur
Vrijdag
08:30 tot 13:30 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Oudercommissie
ocbubbels@kmnkindenco.nl

Dorine Morsink
clustermanager
tel. 06 - 297 832 85
d.morsink@kmnkindenco.nl
Marcelle van Mourik – Stolwijk
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 521 62
m.vanmourik@kmnkindenco.nl