Peutergroep Bunnik: Hummelhonk

 1. Gezellige lichte speelruimte

  Op peutergroep Kruimeltje hebben we de beschikking over een eigen groepsruimte met aansluitend een speelruimte.

 2. Goede voorbereiding op basisschool

  Op een heel speelse wijze leren de (oudste) kinderen in de groep rekening met elkaar te houden, te knutselen en hun woordenschat te vergroten

 3. Deskundige begeleiding door ervaren pedagogisch medewerkers

  Op peutergroep Kruimeltje werken zeer ervaren pedagogisch medewerker,s die regelmatig bijgeschoold worden.

 4. Uk & Puk

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. VE-gecertificeerd

  In onze peutergroepen voor Voorschoolse Educatie (VE) besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kan de peuter straks, als hij vier jaar is, een goede start maken op de basisschool.

Waar ligt peutergroep Hummelhonk?

Peutergroep Hummelhonk bevindt zich in het nieuwe MFA Kersentuin in Bunnik. De locatie is gelegen in het centrum en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en via de provinciale weg en de A12.

Wat biedt peutergroep Hummelhonk?

Peutergroep Hummelhonk heeft een eigen ingang en een eigen buitenspeelplaats. De peutergroep bestaat uit een grote, lichte ruimte waarin de kinderen in verschillende speelhoekjes kunnen spelen. Ook worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden, die variëren van creatieve bezigheden tot peutergym en dansspelletjes. Binnen het activiteitenprogramma wordt dagelijks gebruik gemaakt van de Uk & Puk methode. Op Hummelhonk heerst een toegankelijke, gezellige sfeer, waardoor u en uw kind zich snel thuis zullen voelen. Buiten is volop de mogelijkheid om te spelen; in de zandbak, fietsen op het eigen pleintje of spelen met al het andere buiten speelmateriaal. Tevens worden zo nu en dan uitstapjes gemaakt naar de kinderboerderij of de bibliotheek.

Voorschoolse educatie (VE) peutergroep

Peutergroep Hummelhonk biedt ook Voorschoolse Educatie (VE). Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren en zo goed voorbereid naar de basisschool gaan. De VE-groep is open op maandag tot en met vrijdag. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

GGD inspectierapport

Elke locatie wordt jaarlijks bezocht door een GGD-inspecteur.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Camminghalaan 27F
  3981 GD Bunnik
  Tel. 030-6563219
  LRK 353279675

  Maandag
  8:30 tot 12:30 uur
  Dinsdag
  8:30 tot 12:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  8:30 tot 12:30 uur
  Vrijdag
  8:30 tot 12:30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Tamara Willemsen
  Clustermanager
  tel. 06 - 131 785 33
  t.willemsen@kindenco.nl
  Sietske Welfing
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 598 736 91
  s.welfing@kindencoludens.nl