Corona informatie

We blijven de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten houden. Voor de gezondheid van onze medewerkers, kinderen en ouders houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en ons eigen hygiëneprotocol.

Maakt u gebruik van onze kinderopvang? Met de beslisboom op de website van BOink, kunt u snel zien of u uw kind naar de opvang kunt brengen. Wanneer er iets te melden is rondom corona, ontvangt u een bericht via het Kind & Co ouderportaal. Vergeet niet om regelmatig de laatste nieuwsberichten in het Kind & Co ouderportaal te checken via Locatie onder het kopje Nieuws.

Meer informatie
De meest actuele informatie over corona kunt u altijd vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ook samen sterk tijdens corona

XL Bingo op BSO Bergbeklimmers in Woerden

De kinderen die niet naar de noodopvang op BSO Bergbeklimmers in Woerden mochten komen zijn erg gemist de afgelopen tijd. Daarom hebben de pedagogisch medewerkers een XL bingo georganiseerd voor álle kinderen. De kinderen waren verdeeld over 3 groepen en verschillende dagen. Het was een superleuke bingo met hele toffe prijzen!  

Foto lente speurtocht op BSO Belhamels in Woerden

Op de noodopvang van BSO Belhamels in Woerden hebben de kinderen een foto lente speurtocht gelopen. Onderweg kregen ze opdrachten zoals het tekenen van een dier, een foto maken van een bloem en het beantwoorden van vragen over de lente. De kinderen hebben enorm genoten van de speurtocht en de zon!

Lente foto speurtocht op BSO Belhamels in Woerden

Voor de kinderen op BSO Belhamels in Woerden is er een leuke speurtocht georganiseerd. Met hun ouders kunnen ze deze speurtocht lopen door de wijk. De speurtocht eindigde bij de BSO waar de kinderen wat leuks konden ophalen. Het was fijn om de kinderen aan de deur te zien en te spreken. Iedereen vond dit […]

Puk brengt bezoek aan peuters van peutergroep Zwaluw in Veenendaal

De pedagogisch medewerkers van peutergroep Zwaluw in Veenendaal zijn samen met Puk bij de kinderen thuis langs geweest om te kijken hoe het met ze gaat en om een kleinigheidje langs te brengen. Want ze worden zo gemist! Gelukkig mogen ze snel weer komen spelen.

Kinderen thuis bezoeken met BSO Ridderhof in Vreeland

De pedagogisch medewerkers en kinderen van de noodopvang op BSO Ridderhof in Vreeland zijn langs de deuren gegaan bij de kinderen die nu niet naar de BSO kunnen komen. Ze werden allemaal verrast met kleine cadeautjes en ballonnen. Het was één groot feest om elkaar weer even te kunnen zien!

Tasjes voor de kinderen van kinderdagverblijf Tinkelbel in Woerden

De pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijf Tinkelbel in Woerden hebben tasjes samengesteld voor de kinderen die niet naar de noodopvang kunnen komen. Deze tasjes hebben ze samen met de kinderen van de noodopvang rondgebracht. Het tasje staat in het teken van het boek van de Nationale Voorleesdagen; ‘Coco kan het’ en is gevuld met een vogelhuisje, […]

Post voor de kinderen van BSO de Triangel in Gouda

Ook tijdens de lockdown doen de pedagogisch medewerkers hun best om zoveel mogelijk in contact te blijven met de kinderen. Deze week krijgen de kinderen van BSO de Triangel in Gouda deze coronaproof smileykaarten. Daarbij zit een code om te kraken en als de kinderen de code gekraakt hebben krijgen ze een klein cadeautje! !

Zoomen met de peuters van peutergroep Speel en Werkhoeve in Bodegraven

De peuters van peutergroep Speel- en Werkhoeve in Bodegraven hebben contact gehad met de pedagogisch medewerker via Zoom. Ze heeft eerst een boekje voorgelezen en daarna hebben ze met elkaar een spelletje gedaan. Bij dit spelletje mochten de peuters thuis op zoek naar een rood voorwerp. Het kindje op de foto had deze goed gevonden!