Banner-koningsdagbingo-1

Kind & Co Koningsbingo

Op 27 april vieren we Koningsdag met onze Koningsbingo. Een actieve bingo die met het hele gezin gespeeld kan worden. Wie heeft als eerste alle oranje attributen verzameld? Wie vindt de Nederlandse vlag? Maak tussendoor ook een paar leuke actiefoto’s, want er is een prijs te winnen! Wat er allemaal te winnen is en wat de spelregels precies zijn, lees je hieronder.

Hoe werkt de Koningsbingo?

Download voor de Koningsbingo de bingokaart op deze pagina. Het is de bedoeling dat je alles op de bingokaart vindt en afstreept. Heb je bijvoorbeeld een opblaasbare kroon gevonden en Koning Willem Alexander op een foto gespot? Dan mag je ze allebei afstrepen. Je kunt de bingo thuis doen, maar voor sommige items zul je misschien jouw buurt in moeten om ze te vinden. Ligt er misschien een oranje tompouce bij de bakker? Heeft de buurvrouw oranje limonade? Maak er vooral een gezellige en actieve bingo van!

Doe mee en win een step!

We hebben ook een leuke prijs die je kunt winnen met de bingo. Om kans te maken op de step, kun je meedoen aan de winactie. Maak daarvoor een leuke foto met één of meerdere attributen van de bingokaart. Je kunt de foto met ons delen onder onze post op Facebook of je kunt ons taggen in jouw eigen foto op Instagram of Facebook. Op vrijdag 29 april maken we de winnaar(s) van de step bekend.