Gastouder Kind & Zo

U vindt het leuk om met kinderen om te gaan. En u zoekt werkzaamheden die u goed kunt combineren met de zorg voor uw eigen kinderen. Dan is het opvangen van kinderen in uw huis heel aantrekkelijk. Misschien zijn uw kinderen al groter, maar vindt u het leuk om contact te houden met jonge kinderen? Ook dan kunt u kinderen opvangen bij u thuis, maar het is ook mogelijk dat te doen in het huis van uw gastkinderen.

Sinds 2010 gelden er wettelijke eisen ten aanzien van (voor)opleiding van gastouders. Zo moeten gastouders minimaal een diploma helpende zorg en welzijn MBO-2 niveau of een ervaringscertificaat hebben. Er zijn meerdere diploma’s die kwalificeren voor het gastouderschap. (zie knop opleidingseisen). Ook is een certificaat EHBO volgens de eindtermen van het Oranje Kruis (of Nedcert of Nikta) verplicht. GastouderBemiddelingsBureau Kind & Zo wijst u graag de weg om te zorgen dat u voldoende gecertificeerd raakt, zodat u opgenomen kunt worden in het landelijk register kinderopvang.

Neem contact op

  Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

  Werken als gastouder

  Wij zoeken in ons werkgebied enthousiaste deskundige gastouders die een of meerdere dagen per week opvang willen bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar (baby’s, peuters en schoolkinderen). Het gaat om opvang in het huis van de gastouder of bij de kinderen thuis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om als gastouder te werken. Voor meer informatie: werken als gastouder.

  .

  Adres

  Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

  Adres
  Isenburgstraat 61
  4813NB BREDA
  tel. 06-48052126
  info@kindenzo.nu