Gastouder | Kind & Co
Header - GOB

Gastouder

 1. Flexibele opvang

  U kunt zelf met de gastouder afspraken kunt maken over breng- en haaltijden. Ook vakanties gaan in overleg. Geen opvang, geen kosten.

 2. Professionele en veilige omgeving

  Bij Kind & Co worden kinderen liefdevol en enthousiast opgevangen binnen een professionele en veilige omgeving.

 3. Ontwikkeling
 4. Kleinschalige opvang

  De opvanggroep is met maximaal 6 kinderen (inclusief de eigen kinderen van de gastouder) niet groot en dat biedt rust

U vindt het leuk om met kinderen om te gaan. En u zoekt werkzaamheden die u goed kunt combineren met de zorg voor uw eigen kinderen. Dan is het opvangen van kinderen in uw huis heel aantrekkelijk. Misschien zijn uw kinderen al groter, maar vindt u het leuk om contact te houden met jonge kinderen? Ook dan kunt u kinderen opvangen bij u thuis, maar het is ook mogelijk dat te doen in het huis van uw gastkinderen. Als gastouder biedt u kleinschalige flexibele opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. En draagt u bij aan de opvoeding van uw opvangkinderen met liefdevolle zorg en aandacht.

Werken als gastouder?

Heeft u interesse om als gastouder aan de slag te gaan? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste deskundige gastouders die een of meerdere dagen per week opvang willen bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

In het kennismakingsboekje is te lezen aan welke eisen een gastouder moet voldoen, financiële aspecten, de rol van het gastouderbureau en nog meer onderwerpen die te maken hebben met het werken als gastouder.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het gastouderbureau via gob@kmnkindenco.nl of 030 – 600 47 60.

Vacatures

Vacatures gastouderopvang in het huis van de vraagouder:

 1. Loenen aan de Vecht

  Loenen aan de Vecht: voor een meisje van 1,5 jaar, voor twee dagen in de week, de maandag of dinsdag en donderdag van 8.0-18.00 per 17 juni as.

  Loenen aan de Vecht: een jong gezin met 2 broertjes (een peuter van 2 jaar en een baby van 2 maanden). De dag is in overleg te bepalen en de tijd is van 06:30 tot 18:30 uur. Start: per direct.

 2. Nieuwegein

  Nieuwegein: Gastouder aan huis voor opvang na schooltijd voor broertje en zusje (4 en 7 jaar). Voor drie dagen per week van 14.15 uur tot 17.45 uur op ma-di-doof  vrij en van 12.30 uur tot 1745. uur op woensdag. De school is op loopafstand. Dagen zijn in onderling overleg bespreekbaar. In overleg in schoolvakanties of bij ziekte van een kind de hele dag. Ruimte voor zo nu en dan een licht huishoudelijke klus wordt op prijs gesteld. Start: september 2018.

 3. Utrecht

  Vleuten / Leidsche Rijn: Gastouder aan huis voor 3 kinderen (10, 7 en 4 jaar); naschoolse opvang. Opvang voor 2 à 3 dagen, voorkeur op maandag, dinsdag, donderdag.

  Utrecht (Oudwijk): Gastouder aan huis voor drie kinderen, twee jongens (4 en 7 jaar) en een meisje (9 jaar). Opvang is nodig op maandag- en donderdagmiddag van 14.15 tot 18.00 uur.   In schoolvakanties en studiedagen de hele dag vanaf 8.00 uur. Voorbereiden van het avondeten wordt zeer gewaardeerd. Start: z.s.m.

 4. Weesp

  Weesp: voor 2 kinderen, 2 dagen per week, maandag en dinsdag van 8.00-18.00 vanaf aug. 2019
  Weesp: 1 kind,  3 dagen per week, dagen in overleg, van 8.00-18.00 vanaf dec. 2019

Vacatures opvang in het huis van de gastouder:

 1. Nieuwegein

  Nieuwegein: gezocht per 1 sept.’18 buitenschoolse opvang op ma,di,do voor meisje van 4 jr. In schoolvakanties hele dagen. Ze wil graag opgehaald worden van de Christoffelschool aan de Kersegaarde Nieuwegein.

 2. Weesp

  Weesp: voor kindje van 1,5 jaar, voor de ma-di-do, hele dag vanaf augustus.

Neem contact op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Adres
Kroonslag 2
3991 TW Houten
tel. 030 – 600 47 60
gob@kmnkindenco.nl

Interessante websites