Gastouder | Kind & Co

Gastouder

 1. Persoonlijke bemiddeling

  Persoonlijk contact met een vast contactpersoon

 2. Medewerkers pedagogisch onderlegd

  Al onze medewerkers zijn pedagogisch onderlegd waardoor ze jou optimaal kunnen ondersteunen in jouw ontwikkeling als gastouder.

 3. Bijscholingsmogelijkheden

  Wij bieden bijscholingsmogelijkheden via thema-avonden en e-learningmodules.

 4. Een eigen profiel op onze website

  Als gastouder krijg je een eigen pagina op onze website, waardoor je gebruik kunt maken van onze naamsbekendheid en netwerk.

 5. Onderdeel van een grote organisatie

  Als gastouder ben je ook welkom op onze personeelsfeesten. Leuk om in contact te komen met vakgenoten!

Ga jij als gastouder de samenwerking met ons aan?

Het gastouderbureau van Kind & Co staat voor betrokkenheid, professionaliteit en kwaliteit. Wij maken daarom veel tijd vrij om jou als gastouder zoveel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Wanneer je met ons gaat samenwerken heb je persoonlijk contact met een vast contactpersoon. Onze medewerkers zijn betrokken bij jouw aanpak en allemaal pedagogisch onderlegd waardoor ze jou optimaal kunnen ondersteunen in jouw ontwikkeling als gastouder. Daarnaast kun je je laten bijscholen via thema-avonden en e-learningmodules. Een leuke bijkomstigheid is, dat je echt onderdeel wordt van de organisatie Kind & Co waardoor je o.a. wordt uitgenodigd voor personeelsfeesten. Leuk om op een andere manier in contact te komen met vakgenoten!

Ben jij een professional en sta je voor de kwaliteit van jouw opvang? En ben je enthousiast geworden over wat wij je kunnen bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via 030 – 600 47 60 of gob@kmnkindenco.nl. Al overtuigd? Meld je direct aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Aan de slag als gastouder?

Ben je nog niet van start, maar heb je wel interesse om als gastouder aan de slag te gaan? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste, deskundige gastouders die een of meerdere dagen per week opvang willen bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

In het kennismakingsboekje is te lezen aan welke eisen een gastouder moet voldoen, financiële aspecten, de rol van het gastouderbureau en nog meer onderwerpen die te maken hebben met het werken als gastouder.

Neem contact op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
  Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

  Adres
  Kroonslag 2
  3991 TW Houten
  tel. 030 – 600 47 60
  gob@kmnkindenco.nl

  Interessante websites