Header - GOB

Gastouder

 1. Flexibele opvang

  U kunt zelf met de gastouder afspraken kunt maken over breng- en haaltijden. Ook vakanties gaan in overleg. Geen opvang, geen kosten.

 2. Professionele en veilige omgeving

  Bij KMN Kind & Co worden kinderen liefdevol en enthousiast opgevangen binnen een professionele en veilige omgeving.

 3. Ontwikkeling
 4. Kleinschalige opvang

  De opvanggroep is met maximaal 6 kinderen (inclusief de eigen kinderen van de gastouder) niet groot en dat biedt rust

U vindt het leuk om met kinderen om te gaan. En u zoekt werkzaamheden die u goed kunt combineren met de zorg voor uw eigen kinderen. Dan is het opvangen van kinderen in uw huis heel aantrekkelijk. Misschien zijn uw kinderen al groter, maar vindt u het leuk om contact te houden met jonge kinderen? Ook dan kunt u kinderen opvangen bij u thuis, maar het is ook mogelijk dat te doen in het huis van uw gastkinderen. Als gastouder biedt u kleinschalige flexibele opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. En draagt u bij aan de opvoeding van uw opvangkinderen met liefdevolle zorg en aandacht.

Werken als gastouder?

Heeft u interesse om als gastouder aan de slag te gaan? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste deskundige gastouders die een of meerdere dagen per week opvang willen bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

In het kennismakingsboekje is te lezen aan welke eisen een gastouder moet voldoen, financiële aspecten, de rol van het gastouderbureau en nog meer onderwerpen die te maken hebben met het werken als gastouder.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het gastouderbureau via gob@kmnkindenco.nl of 030 – 600 47 60.

Vacatures

Vacatures gastouderopvang in het huis van de vraagouder:

 1. Abcoude

  Abcoude: op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag van 8.15 uur tot 18.15 uur voor 3 kinderen (een meisje van 3 jaar, een jongen van 2 jaar en een baby) per 1 november 2018

 2. Loenen aan de Vecht

   Loenen aan de vecht: voor de dinsdag van 15.00 tot 18.30 (eventueel ook de maandag en/of de donderdag). Het gaat om drie kinderen, een meisje van 8 jaar en twee jongens van 7 en  5 jaar. start: z.s.m.

  Loenen aan de Vecht, 2 dagen van de maandag, dinsdag of donderdag van 15.00 tot 18.00 uur, voor 3 kinderen (een meisje van bijna 10 jaar, een meisje van bijna 8 jaar en een jongen 6 jaar) vanaf heden.

 3. Nieuwegein

  Nieuwegein: Gastouder aan huis voor opvang na schooltijd voor broertje en zusje (4 en 7 jaar). Voor drie dagen per week van 14.15 uur tot 17.45 uur op ma-di-doof  vrij en van 12.30 uur tot 1745. uur op woensdag. De school is op loopafstand. Dagen zijn in onderling overleg bespreekbaar. In overleg in schoolvakanties of bij ziekte van een kind de hele dag. Ruimte voor zo nu en dan een licht huishoudelijke klus wordt op prijs gesteld. Start: september 2018.

 4. Utrecht

  Vleuten / Leidsche Rijn: Gastouder aan huis voor 3 kinderen (10, 7 en 4 jaar); naschoolse opvang. Opvang voor 2 à 3 dagen, voorkeur op maandag, dinsdag, donderdag.

  Utrecht (Oudwijk): Gastouder aan huis voor drie kinderen, twee jongens (4 en 7 jaar) en een meisje (9 jaar). Opvang is nodig op maandag- en donderdagmiddag van 14.15 tot 18.00 uur. Mogelijk het eerste half jaar ook op de woensdag- of vrijdag middag.  In schoolvakanties en studiedagen de hele dag vanaf 8.00 uur. Voorbereiden van het avondeten wordt zeer gewaardeerd. Start: z.s.m.

 5. Weesp

  Weesp: hele dagen opvang voor 3 kinderen, een meisje van 3 en een tweeling van 4 mnd, 2-3 dagen per week, start per direct.

Vacatures opvang in het huis van de gastouder:

 1. Maarsbergen/ Maarn/Doorn/Driebergen/UHR:

  Maarsbergen, Maarn, Doorn, Driebergen: opvang voor een jongetje van 1 jaar, ma-di-do van 7.30-17.30 uur

 2. Nieuwegein

  Nieuwegein: gezocht per 1 sept.’18 buitenschoolse opvang op ma,di,do voor meisje van 4 jr. In schoolvakanties hele dagen. Ze wil graag opgehaald worden van de Christoffelschool aan de Kersegaarde Nieuwegein.

Neem contact op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Adres
Kroonslag 2
3991 TW Houten
tel. 030 – 600 47 60
gob@kmnkindenco.nl

Interessante websites