Inschrijven

Mag Kind & Co mijn BSN-nummer opvragen?

Kinderopvangorganisaties zijn wettelijk bevoegd en zelfs verplicht om ten behoeve van de kinderopvangtoeslag voor ouders te vragen naar hun Burgerservicenummer (BSN) en dat van hun kind. Wij vragen die gegevens op zodat de Belastingdienst/Toeslagen de administratie van het aantal opvanguren kan koppelen aan haar eigen gegevens. Ook als u een gesubsidieerde peuterplaats heeft, bent u […]

Hoe kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Als u iets wil wijzigen aan uw inschrijving, kunt een e-mail sturen naar: planning@kindenco.nl. Vermeld in de mail in ieder geval de naam van uw kind(eren), (verwachte) geboortedatum en de naam van de opvanglocatie.

Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren?

Als u uw inschrijving wilt annuleren, kunt een e-mail sturen naar: planning@kindenco.nl. Vermeld in de mail in ieder geval de naam van uw kind(eren), (verwachte) geboortedatum en de naam van de opvanglocatie.

Ik heb het inschrijfformulier ingevuld, hoe nu verder?

U krijgt automatisch een bericht na inschrijving en u ontvangt een bevestiging nadat de inschrijving bij ons is verwerkt. Wanneer er een plek beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Als er geen plek beschikbaar is, blijft uw kind op de wachtlijst staan totdat er een plek beschikbaar komt.