Blog KMN Kind & Co

22 februari 2024

Technisch zelfportret maken met de 7 plus kinderen bij de BSO’s in Harmelen

Vanmorgen hebben we op de BSO een creatief avontuur beleefd in het thema: ‘Atelier doe je mee’.
Vol enthousiasme en creativiteit zijn we aan de slag gegaan met het maken van technische zelfportretten. De kinderen hebben verschillende ijzerwaren en gereedschappen gebruikt om unieke kunstwerken te creëren die hun eigen persoonlijkheid weerspiegelen.
Door te experimenteren met materialen en verschillende technieken hebben de kinderen hun artistieke vaardigheden ontwikkeld en hun verbeelding laten spreken. Elk zelfportret verteld een uniek verhaal en laat zien hoe creatief en inventief onze jonge kunstenaars zijn.

BSO Baloe, BSO Boesboes, BSO Roadrunners, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina