Toeterende automobilisten, grote glimlachen en dikke duimen omhoog! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

7 februari 2024

Toeterende automobilisten, grote glimlachen en dikke duimen omhoog!

BSO Kinderkeet en BSO Scheepsmaatjes uit Woerden hebben de afgelopen weken volop het thema ‘wie goed doet, goed ontmoet’ ervaren. De kinderen hebben cupcakes en brownies gebakken, Nieuwjaarskaarten (sneeuwpoppen) gemaakt om weg te geven en afval opgeruimd in de wijk.
De kinderen gingen naar het woonzorgcentrum de Thuynen om de ouderen te verrassen met een koekje en een kaartje. Ook werd een bezoek gebracht aan het inloophuis Samen Sterk. Een huis waar mensen met kanker, of mensen die kanker hebben overwonnen, steun kunnen vinden bij elkaar. Ook hier werden de cupcakes🧁 en brownies enorm gewaardeerd!

Daarnaast wilden de kinderen ook de mensen op straat verassen met een mooi Nieuwjaarskaartje en de beste wensen. De kleinigheidjes werden met dankbaarheid en een grote glimlach in ontvangst genomen. Een geslaagd thema en wat waren de kinderen blij en supertrots op zichzelf. Terecht!💪

BSO Scheepsmaatjes, BSO De Kinderkeet, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina