Uitstapje naar Ouwehands Dierenpark Rhenen | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

5 februari 2024

Uitstapje naar Ouwehands Dierenpark Rhenen

Op 28 december brachten we tijdens de kerstvakantie een gezellige groep kinderen van verschillende locaties samen voor een avontuurlijke dag in Dierentuin Rhenen. Het werd een dag vol vrolijke geluiden, ondeugende lachjes en verwonderde blikken. Tussen het gefluit van exotische vogels en het gebrul van de leeuwen ontstonden er onvergetelijke momenten. Onder de begeleiding van onze enthousiaste collega’s verkenden de kinderen de kleurrijke wereld van dieren van over de hele wereld. Van grappige apen tot elegante giraffen, elk dier bracht een glimlach op de gezichten van onze kinderen. De dag was gevuld met spannende ontmoetingen, nieuwe vriendschappen en vooral veel plezier. Het was een dag waarop herinneringen werden gemaakt en waar de vreugde van het samenzijn met de dieren en vrienden nog lang zal blijven hangen.

BSO Achterveld, BSO Koekeloere, BSO Planetenbaan, BSO Schoolwoningen, BSO Sport BSO

Terug naar vorige pagina