Olympische winterspelen bij de BSO IJsbeer | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

10 januari 2024

Olympische winterspelen bij de BSO IJsbeer

Deze vakantie hebben we onze eigen Olympische winterspelen bij de BSO IJsbeer in Nieuwegein gehouden! Na een drukke kerst begonnen wij onze vakantie met pyjamadag; lekker chillen, film kijken en hutten bouwen. De dagen erop maakten we onze eigen vlag en we hebben veel sportactiviteiten gedaan. Zo volgden we een winterparcours, liepen we een estafette, gingen we schaatsen en deden we verschillende spelletjes in de gymzaal. De Winterspelen hebben we feestelijk afgesloten met het uitdelen van de medailles. Natuurlijk hebben we de laatste dag van het jaar gevierd door vuurwerk te verven. Ook hebben we samen oliebollen gehaald en natuurlijk opgegeten. Dat was lekker!

BSO IJsbeer

Terug naar vorige pagina