Uitstapje BSO Baloe naar Castellum Hoge Woerd | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

8 januari 2024

Uitstapje BSO Baloe naar Castellum Hoge Woerd

Op de laatste dag van de kerstvakantie zijn de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen van BSO Baloe van Harmelen naar Castellum Hoge Woerd in de Meern geweest. Dit is een moderne herbouw van het Romeinse fort dat daar 2000 jaar geleden stond. We hebben met de kinderen het schip ‘de Meern 1’ bewonderd en veel archeologische vondsten bekeken. Iedereen vond dit heel interessant. Ook was er een leuke stadsboerderij waar we een bezoekje aan hebben gebracht. Hier zagen we ezels, sprinkhanen, konijnen, varkens, cavia’s, degoes (knaagdier) en katten. Sommige hebben we zelfs geaaid. Wat een leuke afsluiter met zijn allen!

BSO Baloe, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina