Het grote Sinterklaasfeest bij de BSO IJsbeer | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

12 december 2023

Het grote Sinterklaasfeest bij de BSO IJsbeer

Ook dit jaar hadden we weer een groot Sinterklaasfeest op BSO IJsbeer in Nieuwegein. De kinderen waren heel erg blij met alle cadeautjes die Sinterklaas en zijn pieten hadden achtergelaten op de BSO. Om de cadeautjes open te kunnen maken moesten de kinderen eerst alleen héél erg goed zoeken. De Pieten hebben ze namelijk op de moeilijkste plekken verstopt. Dat was leuk! Wat een plezier als de kinderen weer een cadeautje uit een verstopplek tevoorschijn toverden. De afgelopen weken hebben de kinderen al heerlijk met de Playmobile, LEGO, plus-plusjes en poppetjes gespeeld. Daar gaat iedereen nog heel lang plezier van en mee hebben!

BSO IJsbeer, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina