Studiedag/sportochtend met BSO Bikkels en IJsbeer samen! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

27 november 2023

Studiedag/sportochtend met BSO Bikkels en IJsbeer samen!

Op maandag 6 november hadden twee scholen een studiedag. Als initiatief kwamen de kinderen van de twee oudste groepen van BSO IJsbeer naar BSO Bikkels. Zij namen daar deel aan een programma dat door de kinderen van Bikkels bedacht was. Samen is er in de ochtend fopbal gespeeld en een estafetterun gedaan. Na de kleine pauze hebben de kinderen met zijn allen slagbal gespeeld en een potje gevoetbald. Na de lunch ging één groep met kinderen weer terug naar BSO IJsbeer. De overige groep bleef bij BSO Bikkels en hebben de hele middag lekker kunnen rennen op het veld. Moe maar voldaan ging iedereen weer naar huis!

BSO Bikkels, BSO IJsbeer, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina