Studiedag bij sport BSO Bikkels | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

27 november 2023

Studiedag bij sport BSO Bikkels

Wat was het een leuke ochtend bij BSO Bikkels. We zitten sinds 2 weken in het nieuwe pand van SV Parkhout en mogen daar gebruik maken van hun mooie sportveld. Er was een studiedag bij de scholen in de omgeving. Daarom kwamen de oudere kinderen van BSO de IJsbeer een ochtendje bij ons nieuwe pand kijken. De kinderen hadden allerlei leuke activiteiten voor elkaar  georganiseerd. Eerst was er een warming-up en werd er een spel gedaan. Na het spel gingen de kinderen lekkere fruitspiesjes maken, om daarna weer fris en fruitig aan de slag te gaan met slagbal. De kinderen en de pm-ers hebben genoten van deze ochtend. Ben je geïnteresseerd in deze BSO en ben je nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op zo’n dag, je kunt altijd een kijkje komen nemen, we zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag.

BSO Bikkels, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina