Hulppietjes spelen met speelrijst bij kinderdagverblijf Kruimeltje | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

27 november 2023

Hulppietjes spelen met speelrijst bij kinderdagverblijf Kruimeltje

Vandaag mogen de hulppietjes cadeautjes zoeken in een bak met gekleurde rijst! De kinderen vinden het heerlijk om met hun handen te ontdekken. We stimuleren hiermee de sensomotorische ontwikkeling; speelrijst helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun zintuigen. Het voelt anders aan dan andere materialen en heeft een unieke textuur die kinderen uitnodigt om te verkennen en te ontdekken. Het is goed voor de fijne motoriek en het stimuleert de creativiteit, maar het belangrijkste is dat de kinderen er enorm van genieten en plezier hebben!

KDV Kruimeltje, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina