Aan het werk bij de BSO IJsbeer | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

9 november 2023

Aan het werk bij de BSO IJsbeer

De afgelopen herfstvakantie hebben we bij de BSO IJsbeer gewerkt met het thema ‘Aan het werk’. Elke dag stond in het teken van een andere beroepsgroep. We zijn begonnen met de vragen: Wat is een beroep? Wat wil je later worden? Wat voor werk doen jouw ouders? De kinderen wisten al snel wat ze later wilden worden: brandweerman, politie, dokter en nog veel meer. We hebben veel geknutseld, speurtochten gedaan, een bingo gehouden en veel rollen gespeeld. Zo waren er de obers die ons bedienden, de koks die heerlijke hapjes en toetjes bakten en de gasten mochten alles lekker opeten in ons restaurant. Hmmm wat was dat lekker!
Op een andere dag hadden wij een djembe workshop gehad, echt een feestje met dat Afrikaanse belevenis! We hadden ook bezoek van de vrachtwagenchauffeur; buiten stond de wagen al op de kinderen te wachten. Alle kinderen mochten in de wagen gaan zitten en ‘rijden’ en natuurlijk een fotograaf was druk bezig om de mooie foto’s te maken. Aan het eind van de week hadden wij een welverdiende relax-chill-spadag met een heerlijke muziekje erbij.

BSO IJsbeer

Terug naar vorige pagina