Houten klok maken en peuters op bezoek bij BSO Roadrunners | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

3 oktober 2023

Houten klok maken en peuters op bezoek bij BSO Roadrunners

Bij BSO Roadrunners in Harmelen maken de kinderen een eigen klok van hout! Als eerste maken ze een ontwerp. Ze mogen zelf bedenken hoe hun klok eruit mag komen te zien. Vervolgens mogen ze de klok ook helemaal versieren. En met behulp van de pedagogisch medewerker mogen zij het uurwerk erin zetten. Het is een leuk project om de komende periode steeds weer aan te werken. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Daarnaast kwamen ook de peuters van Nijntje pluis op bezoek! De kinderen van de BSO hebben de peuters voor gelezen en er werd samen gekleurd en getekend. Zowel voor de peuters, de kinderen van de Roadrunners en alle pedagogisch medewerkers vonden het een geslaagde middag!

BSO Roadrunners, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina