Jip en Janneke in Oudewater draagt een steentje bij tijdens de Heksenketel | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

7 september 2023

Jip en Janneke in Oudewater draagt een steentje bij tijdens de Heksenketel

De leukste week van de zomervakantie in Oudewater is de Heksenketel. Alle kinderen uit Oudewater en omstreken komen naar dit grote feest om te knutselen, dansen, hutten te bouwen en meer. Ook de PM-ers van Kind & Co’s kinderdagverblijf Jip en Janneke zijn van de partij. Zij helpen met een activiteit in hun eigen tent. Op maandag en dinsdag kon er door de kinderen gekleid worden. Op woensdag en donderdag werden de mooiste armbandjes geregen. Ook tijdens de speurtocht was Kind & Co een opvallende verschijning. In de stad liepen er namelijk veel geel gekleurde hesjes mee. De BSO kinderen uit Oudewater waren elke dag tijdens de feestweek van de partij. Wat was het weer een geweldige week!!!!

KDV Jip en Janneke, BSO Jip en Janneke

Terug naar vorige pagina