Uitje naar de kinderboerderij met kinderdagverblijf 't Bikkeltje | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

2 augustus 2023

Uitje naar de kinderboerderij met kinderdagverblijf ’t Bikkeltje

De kinderen van kinderdagverblijf ’t Bikkeltje in Wijk bij Duurstede gaan graag naar buiten. Natuurlijk spelen de kinderen dagelijks op het mooie en groene buitenterrein van de locatie, maar extra genieten doen de kinderen van een uitje naar de kinderboerderij. Met alle kinderen in de kar gingen we op pad en was wat het lekker met het zonnetje erbij! Aangekomen bij de boerderij werden de geitjes voorzien van een aai en een knuffel. Ook werd er lekker gespeeld met de tractoren en de auto’s in het zand. Altijd gezellig om met de kinderen op stap te gaan!

KDV 't Bikkeltje, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina