Naar de Avonturenboerderij met BSO Krullevaar! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

2 augustus 2023

Naar de Avonturenboerderij met BSO Krullevaar!

Wat heeft BSO Krullevaar in Schoonhoven een leuke dag gehad! Wij zijn naar de Avonturenboerderij geweest en wat hebben wij veel gezien, gedaan en vooral geleerd! Wij kregen een voorstelling te zien die ging over de melkboer. Waar komt melk eigenlijk vandaan en waar zit allemaal melk in? Tijdens een interactief spel kwamen wij daar samen achter. Dat was nog niet alles, want wij gingen ook naar de bijenshow. Hier hebben wij geleerd dat de bijen honing maken en hoe ze dat precies doen. Een leuke en zeker ook heel leerzame dag. De kinderen van de BSO hebben al laten weten dat ze snel weer willen!

BSO Krullevaar, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina