Dagje naar de dierentuin met BSO Bikkels en BSO IJsbeer | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

31 juli 2023

Dagje naar de dierentuin met BSO Bikkels en BSO IJsbeer

Afgelopen dinsdag zijn wij met BSO Bikkels en BSO IJsbeer naar DierenPark Amersfoort geweest! Wij gingen met het openbaar vervoer er naar toe en dat was al een avontuur op zich. Na ongeveer 45 minuten waren we bij de dierentuin.
Eenmaal binnen kregen wij een plattegrond en de uitleg van de medewerkers. Daarna zijn wij het park in gegaan. Apen, olifanten, giraffen, zebra’s, en zelf een slang van 12 meter en een vogelspin…Alles kwam voorbij!

Tussendoor hebben wij met zijn allen genoten van een patatje en een pakje drinken. In de middag zijn we nog in het Dinobos geweest, dat was heel indrukwekkend. Wat zijn sommige dinosaurussen groot geweest. Moe maar zeer voldaan zijn wij weer terug naar de BSO gegaan.
Wij hebben een superleuke dag gehad. Echt een feestje!

BSO Bikkels, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina