Een sportieve ochtend met BSO Speel en Werkhoeve! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

25 juli 2023

Een sportieve ochtend met BSO Speel en Werkhoeve!

Bij BSO Speel en Werkhoeve in Bodegraven hebben wij op een vakantiedag een sportieve ochtend gehad. In samenwerking met de buurtsportcoaches hebben wij een leuke, actieve en creatieve ochtend gehad. Zo hebben sommige kinderen kennis gemaakt met nieuwe sport- en spelactiviteiten en hebben kinderen elkaar geholpen met de spelletjes. Niet alleen de kinderen van de BSO waren aanwezig. Kinderen uit de buurt van Bodegraven en Reeuwijk konden zich ook aanmelden om mee te doen met deze ochtend.
Tijdens de pauze waar lekker van het fruit gesmuld, mochten de kinderen bandana’s maken. Iedereen vond het een ontzettend geslaagde middag en ons doel is om dit elke vakantie te doen!

BSO Speel- en Werkhoeve, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina