Zomervakantie BSO Bengels 'Backpack je gek' | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

13 juli 2023

Zomervakantie BSO Bengels ‘Backpack je gek’

Bij BSO de Bengels in Woerden zijn wij deze vakantie begonnen aan het thema “Backpack je gek”. Deze eerste week van de zomervakantie staat in het teken van Europa. De kinderen mochten een land uit Europa kiezen en op een creatieve andere manier de landen verven. Waarom zou je altijd verven met een kwast? Door eens een andere techniek te proberen stimuleren wij de ontwikkeling van de kinderen op een leuke manier. Door met een knikker over het papier met klodders verf te bewegen kregen de landen vanzelf vorm. Het was nog knap lastig, maar de kinderen hebben er de grootste lol mee gehad. De aankomende weken backpacken wij de hele wereld over!

BSO Bengels, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina