Blog KMN Kind & Co

28 juni 2023

Peuter4daagse bij kinderdagverblijf en peutergroep Zwaluw in Veenendaal

De allerkleinsten, de peuters van kinderdagverblijf en peutergroep Zwaluw, hebben meegedaan aan een heuse Peutervierdaagse van Kind & Co! Met hulp van de ouders hebben de kinderen vier dagen achter elkaar een wandeling van 15 minuten gemaakt. De buurt kon de peuters al van ver aan horen komen. Ze zongen namelijk uit volle borst en liepen fanatiek mee met de Peutervierdaagse.
Zowel de peuters als de pedagogisch medewerkers hebben ontzettend genoten van het evenement. Superschattig waren de blije gezichten vol trots toen alle kinderen na de laatste etappe een medaille in ontvangst mochten nemen bij de medaille-uitreiking.
De Peutervierdaagse is een landelijk initiatief van JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) en KWbN (Koninklijke Wandelbond Nederland). Tijdens de wandelvierdaagse was er mogelijk tot gesprek tussen de pedagogisch medewerkers en de ouders over het beweeggedrag van de peuters. De Peutervierdaagse vormt hierbij een mooie opening tussen opvang, onderwijs, ouders en het belang van bewegen en sporten van hun kind.
Geen onderdeel van een categorie, KDV Zwaluw, PG Zwaluw, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina