Blog KMN Kind & Co

8 februari 2023

Zoeken naar krokussen, narcissen en sneeuwklokjes op kinderdagverblijf Toverfontein

Het is weer woensdag en wat is het een heerlijke zonnige winterse dag. Vandaag zijn we met een gezellig klein clubje en dus konden we met zijn allen een uitstapje maken. Lekker naar buiten, op zoek naar krokussen, narcissen en sneeuwklokjes. De kinderen hebben ze nog gevonden ook! In het park zagen we dat de kinderboerderij open was. Daarom hebben we natuurlijk even gekeken bij de kippen, varkens, geitjes, de ezel en alle konijnen. Op de terugweg zijn we langs de schapen gelopen zodat de kinderen die ook nog even konden zien. Wat hebben we allemaal genoten van het uitstapje en wat fijn dat het zonnetje weer schijnt! ☀️

Geen onderdeel van een categorie, KDV Toverfontein, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina