Superhelden van BSO BoesBoes en Baloe ontsnapt uit de handen van Dr. Freeze | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

18 januari 2023

Superhelden van BSO BoesBoes en Baloe ontsnapt uit de handen van Dr. Freeze

De kinderen van BSO BoesBoes en BSO Baloe in Harmelen hadden een spannende middag. De kinderen zijn in de kerstvakantie namelijk ontsnapt uit de handen van Dr. Freeze! Dat is maar gelukkig ook want Dr. Freeze wilde de hele wereld bevriezen door overal de verwarmingen en kachels te stelen. Brrr! Door middel van puzzels en raadsels moesten de kinderen op tijd de escaperoom proberen te verlaten. Dat lukte! Zijn schuilplaats was vlakbij de BSO, namelijk de gymzaal. De kinderen moesten hier een wachtwoord vinden om de deur binnen een half uur te openen.

Wat fijn dat de kleine superhelden van de BSO onze wereld uit de koude klauwen van Dr. Freeze hebben gered. Zo zat iedereen met Oud & Nieuw toch nog warmpjes aan de oliebollen.

BSO Baloe, BSO Boesboes, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina