Bezoek van Willeke Alberti op peutergroep Weespersluis in Weesp | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

13 oktober 2022

Bezoek van Willeke Alberti op peutergroep Weespersluis in Weesp

Het is Kinderboekenweek en dan besteden we bij Kind & Co nog meer aandacht aan voorlezen dan we normaal al doen! Op peutergroep Weespersluis in Weesp kwam niemand minder dan Willeke Alberti de kinderen voorlezen. Er werd aandachtig geluisterd naar de mooie verhalen van Willeke. Daarnaast zong Willeke het liedje ‘Samen Zijn’ en hadden de kinderen als verrassing, samen met de pedagogisch medewerkers, het liedje ‘Ome Jan’ ingestudeerd. Dat werd natuurlijk vol enthousiasme samen gezongen! Willeke gaf aan veel bewondering te hebben voor de pedagogisch medewerkers; een mooi en belangrijk beroep! ❤️

PG Weespersluis, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina