Nationaal Voorleesontbijt op kinderdagverblijf Zwaluw in Veenendaal | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

1 februari 2022

Nationaal Voorleesontbijt op kinderdagverblijf Zwaluw in Veenendaal

Tijdens de start van de Nationale Voorleesdagen kwam Puk op kinderdagverblijf Zwaluw in Veenendaal het prentenboek ‘Maar toen ving ik een monster’ voorlezen. De kinderen mochten twee cadeautjes openmaken en Puk had ook nog heerlijke krentenbolletjes meegebracht. Het boekje was best een beetje spannend en de kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal en bekeken de plaatjes. Daarna hebben ze nog een leuk liedje geleerd op de melodie van het liedje ‘Vader Jacob’:

🎵 Ik ving een monster, ik ving een monster
Ik ben niet bang, ik ben niet bang
Het monster gaat me pakken
Het monster gaat me pakken
Pak me dan
Pak me dan!🎵

KDV Zwaluw

Terug naar vorige pagina