Berenjacht op peutergroep Duimelot in Wilnis | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

16 juli 2021

Berenjacht op peutergroep Duimelot in Wilnis

De peuters van peutergroep Duimelot in Wilnis zijn tijdens de modderweek op berenjacht gegaan. Voordat de berenjacht startte hebben ze eerst een theater gebouwd en daarin in het vertelkastje gekeken naar het verhaal ‘We gaan op berenjacht’. Nadat het verhaal klaar was waren de kinderen er klaar voor om zelf op berenjacht te gaan. De sokken en schoenen werden uitgedaan en daar ging het van zwieperdezwiep, plenserdeplons, flapperdeflop, struikeldestruik, loererdeloei en sluiperdesluip. Gelukkig zat er in de grot een hele lieve knuffelbeer te wachten dus ze hoefden niet heel hard terug naar binnen te rennen en konden nog lekker buiten blijven. De kinderen die meerdere dagdelen komen duiken steeds meer in het verhaal. Wat heeft iedereen genoten van dit superleuke verhaal!

PSZ Duimelot

Terug naar vorige pagina