Cadeautjes voor de nieuwe buren van kinderdagverblijf Sam Sam en BSO Heldenhonk in Zeist | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

9 maart 2021

Cadeautjes voor de nieuwe buren van kinderdagverblijf Sam Sam en BSO Heldenhonk in Zeist

Op 1 maart werd het appartementencomplex naast kinderdagverblijf Sam Sam en BSO Heldenhonk in Zeist opgeleverd. Onze locaties hebben er opeens veel buren bij en dat verdient een bloemetje! De kinderen hebben bloempotjes mooi beschilderd en deze zijn gevuld met gezellige voorjaarsbloemen. De potjes werden ook voorzien van een kaartje en deze cadeautjes zijn bij de voordeuren van de buren neergezet. wat waren ze blij en verrast! Namens de woningbouwvereniging kregen de kinderen nog een lekkere verrassing aangeboden.

BSO Heldenhonk, KDV Sam Sam

Terug naar vorige pagina