Voorjaarsvakantie op BSO Bengels in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

26 februari 2021

Voorjaarsvakantie op BSO Bengels in Woerden

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben de kinderen op BSO Bengels in Woerden gewerkt aan het thema ‘Kunst en Kitchen’. Heb je weleens ramen in abstracte stijl beschilderd? Of giraffes met poffertjes gemaakt? Houd je van muziek en wil je graag muziek maken op een nieuwe manier? Wij hebben een tip voor je: gebruik allerlei soorten keukengerei, dan kun je een prachtige melodie maken. Dit zijn drie van de vele leuke activiteiten die we tijdens de voorjaarsvakantie hebben gedaan. De kinderen en de pedagogisch medewerkers hebben hierbij heel veel plezier met elkaar gehad. Op BSO Bengels kunnen de kinderen in alle vrijheid hun verbeeldingskracht en creativiteit uiten.

BSO Bengels

Terug naar vorige pagina