Taarten versieren op kinderdagverblijf Bladerrijk in Loenen aan de Vecht | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

11 februari 2021

Taarten versieren op kinderdagverblijf Bladerrijk in Loenen aan de Vecht

In de laatste week van het thema ‘Eet smakelijk’ hebben de kinderen op kinderdagverblijf Bladerrijk in Loenen aan de Vecht een leuke activiteit gedaan. Wie is er nu niet dol op een taartje? Wij in elk geval wel. De kinderen hebben hun kokskleding aangetrokken en daarna hebben ze heerlijke taarten versierd met scheerschuim uit een spuitzak. Het is net echt! Bij deze activiteit hebben ze hun motoriek flink geoefend tijdens het maken van verschillende versieringen op de taart. De geplastificeerde taarten kunnen gemakkelijk omgespoeld en hergebruikt worden. Benodigdheden: scheerschuim, spuitzakken, verschillende mondstukjes, verschillende soorten taarten op papier (wel plastificeren).

 

 

KDV Bladerrijk

Terug naar vorige pagina