Een trots team op BSO Kameleon in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

20 november 2020

Een trots team op BSO Kameleon in Nieuwegein

De pedagogisch medewerkers van BSO de Kameleon in Nieuwegein zijn trots op elkaar, het team, het sparren, de samenwerking en het bouwen aan een fijne werkplek! Tijdens de lockdown in coronatijd was het stil op de scholen en ook op de BSO was het een rare tijd waar iedereen zijn/haar weg in moest vinden. De pedagogisch medewerkers hebben in deze tijd de locaties schoongemaakt, administratie gedaan en ze hebben bezoekjes gebracht aan de kinderen thuis. Daarnaast bleven ze met alle ouders in contact via de mail.
Om de kinderen te laten zien dat ze gemist werden hebben ze een tekst op het raam geplakt. Dit werd ook opgemerkt door iemand van de krant en daardoor stond BSO Kameleon ook nog in de krant ‘de Molenkruier’. Daarnaast is deze foto gebruikt in een monopoly spel welke zij met veel plezier in ontvangst hebben genomen van van wethouder Jan Kuiper.

Corona

Terug naar vorige pagina