Toch nog openingsfeest voor peutergroep Speel- en Werkhoeve in Bodegraven | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

20 oktober 2020

Toch nog openingsfeest voor peutergroep Speel- en Werkhoeve in Bodegraven

Woensdag 7 oktober heeft de nieuwe peutergroep in Bodegraven toch nog een ‘openingsfeest’ gehad. De nieuwe peutergroep Speel- en Werkhoeve is al sinds september open maar door de coronamaatregelen is het nooit tot een feestelijke opening gekomen. De pedagogisch medewerkers wilden de opening niet zomaar voorbij laten gaan, dus hebben ze er afgelopen woensdag toch een feestje van gemaakt met de kinderen. De hele ochtend stond in het teken van de Kinderboekenweek met als thema dino’s. Er zijn dinokoekjes gebakken, dinoblikken werden omgegooid en er was zelfs een dinodansworkshop voor de peuters. Het was een geslaagde ochtend.

PG Speel- en Werkhoeve

Terug naar vorige pagina