Pizza bakken bij peutergroep Duimelot in Wilnis | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

29 september 2020

Pizza bakken bij peutergroep Duimelot in Wilnis

Bij peutergroep Duimelot in Wilnis zijn ze bezig met het thema ‘Eet smakelijk’. Deze week hebben de kinderen een heerlijke pizza gemaakt. Ze mochten met een deegrol de boterham plat maken, de saus erop smeren en daarna de kaas erover verdelen. Terwijl de pizza’s in de oven stonden hebben de kinderen met de pedagogisch medewerkers de speelzaal omgetoverd tot een mooi restaurant. Er stonden kleine tafeltjes met stoeltjes eromheen en  de tafels werden netjes gedekt met een servet, borden en bekers. Nadat de tafels gedekt waren kwam er een heerlijke geur uit de oven en bleken de pizza’s klaar te zijn, wat rook dit lekker! De kinderen hebben heerlijk gesmuld van de pizza’s en ook het doen van de afwas vonden ze een feestje. De buikjes waren gevuld, de afwas gedaan, de tafels weer schoon en daarna hebben ze nog lekker buiten gespeeld!

PSZ Duimelot

Terug naar vorige pagina