Landenthema tijdens de zomervakantie op BSO de Kameleon in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

22 juli 2020

Landenthema tijdens de zomervakantie op BSO de Kameleon in Nieuwegein

De zomervakantie is op BSO de Kameleon in Nieuwegein ook begonnen. De komende weken worden ingevuld met een landenthema, en deze week werd gestart met Griekenland. Er wordt druk geknutseld op de groepen: er zijn Griekse hoofdkransen gemaakt, een echte katapult van ijslollystokjes gemaakt, en Griekse potten ingekleurd om die vervolgens weer in scherven te knippen als een puzzel. Woensdag hebben de kinderen en de pedagogisch medewerkers tijdens de lunch genoten van een pitabroodje met heerlijke kip, sla en lekkere tzatzikisaus. Volgende week gaat het landenthema verder met Spanje. Op deze manier kunnen de kinderen genieten van Griekenland, Spanje, Frankrijk, Engeland, België en als laatste Italië. Zo zijn ze, ondanks Corona, toch nog met een knipoog in alle landen geweest.

BSO De Kameleon

Terug naar vorige pagina