Andere tijden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

23 maart 2020

Andere tijden

De eerste week van de Corona maatregelen was een feit. Het is gek en raar, je ziet dat iedereen zoekende is naar structuur. Zo ook de pedagogisch medewerkers van peutergroep Notedop, peutergroep Blauwe Noot en het team van BSO de Kameleon in Nieuwegein. De eerste dagen vooral inventariseren wie van de ouders in vitale beroepen werken zodat de pedagogisch medewerkers hun kinderen kunnen opvangen. Er werd veel gebeld en in kaart gebracht en op basis daarvan hebben de opvanglocaties een werkbaar plan gemaakt. De pedagogisch medewerkers werken hun administratie weg, maken thema mappen, poetsen de locatie of werken vanuit huis. Er is genoeg werk te doen maar dat het nu even anders gaat dan normaal is voor iedereen wennen. Wat zo gewoon was is nu vreemd of anders, scholen die dicht zijn waardoor er stilte in alle gangen en lokalen is. Een applaus voor iedereen die op welke wijze zijn of haar steentje bijdraagt in deze rare tijd. Houd voldoende afstand, nies of hoest in je elleboog en was je handen goed. Maar praat ook vooral veel met elkaar!

Voor alle kinderen en hun ouders: “We missen jullie, tot snel!”

Team Peutergroep Notedop
Team Peutergroep Blauwe Noot
Team BSO de Kameleon

BSO De Kameleon

Terug naar vorige pagina